Handbook til dig

Video på budgetFå den lille handbook “video på budget”, der hjælper og inspirerer dig til at komme igang med at fortælle verden, hvem du er med video. Video du kan bruge på dine sociale medier som et kreativt og kraftfuld markedsføringsværktøj overfor din målgruppe.

Handbook til dig

Video på budgetFå den lille handbook “video på budget”, der hjælper og inspirerer dig til at komme igang med at fortælle verden, hvem du er med video. Video du kan bruge på dine sociale medier som et kreativt og kraftfuld markedsføringsværktøj overfor din målgruppe.


Hvad er video på budget?

N

Fra 3500 kr.

Du kan få lavet en video fra 3500,- kr. Årsagen er det er mig, og kun mig, der stiller op for at ideudvikle og producere din video.

Simpel produktion

Jeg efterstræber ikke en Hollywoodfilm, men en autentisk video uden meget dyrt udstyr, filmcrew og lange detaljerede storyboards.

Kreativitet

Jeg mener ikke det er teknikken der skaber den gode video og leverer budskabet – men derimod den skæve kreative ide.

Vi husker 80% af hvad vi ser, og kun 20% af hvad vi læser

Min mission

Her på bahnevideo ønsker jeg at guide og hjælpe dig med videoindhold, der skiller sig ud og engagerer din målgruppe – brugerne på f.eks. Facebook og Instagram. Jeg tilbyder at producere “video på budget” – videoindhold der ikke vælter budgettet. Jeg er med dig hele vejen gennem den kreative proces, fra idéudvikling til færdig video. Det er min mission at hjælpe dig til at finde ind til din unikke historie, fortalt med levende billeder. Det gør jeg ved at udvikle en ide og et koncept. Bruge spændende visuelle virkemidler og grafik. Jeg vil skabe en storytelling der siger så meget mere end tusind ord. En video der skaber opmærksomhed, relationer, smil på læben, og bliver husket.

Til kunstneren

Har du et brændende ønske om at præsentere din kunst via levende billeder. Fortælle verden hvem du er, hvordan du arbejder og vise hvorfor din kunst er din lidenskab? Du vil bruge storytelling via video – men føler det er frustrerende og uoverskueligt at komme i gang, svært at filme sig selv, og grænseoverskridende at blive filmet. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din unikke historie og den røde tråd i din video. Sammen kan vi skabe et kunstnerisk portræt af dig og din kunst – fortalt i levende billeder. En video du kan bruge på de sociale medier, din hjemmeside eller i dit galleri. En video fortalt med hjertet, der efterlader aftryk, og giver et billede af dig som kunstner – så du bliver husket og kommer i tættere dialog med gallerier og dine købere.

Til iværksætteren

Står du med en helt nystartet business, og ønsker at promovere dig via video på Facebook eller LinkedIn? Du vil bruge storytelling i din video – men du føler det er frustrerende og uoverskueligt at komme i gang, og en udfordring at finde det rette budskab. Jeg vil gerne hjælpe dig med at booste din synlighed. Sammen kan vi skabe et autentisk portræt af dig og din business – fortalt i levende billeder. Fortælle hvad der skiller dig ud fra konkurrenterne. En video, hvor du eksempelvis deler ud af din viden, giver gode råd eller inspiration til din målgruppe. En video, der efterlader aftryk – så du bliver husket, og kommer i tættere dialog med dine kunder.

“Den gode idé og unikke historie”

Videoer, som fortæller en god historie, bliver delt, liket og kommenteret. En god historie kan underholde, inspirere eller gøre os klogere. Det er en effektiv måde at skabe synlighed og booste din markedsføring. Storytell omkring menneskerne bag jeres virksomhed og produkter. Skab små branding videoer med en sjov idé, eller brand et nyt produkt på en anderledes og opmærksomhedsskabende måde. Skab en intern video over jeres firmaevent, eller noget helt tredje. Mulighederne er mange – fælles for det hele er, at spændende storytelling skaber relationer, flere følgere og kunder.

Priseksempel

Grundpakke, “Video på budget”

Video til brug på de sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn) – Rå actionplan – Videolængde ca. 60 sec. – 3 timer optagelse on location* – Real lyd – Redigering & klipning – Grafisk intro/outro logo/signatur, call to action – Links af video / 1 korrektur inden godkendelse – Færdig godkendt video sendes som Mp4 fil til kunden via WeeTransfer

Kr. 3500,- ekskl. moms**

Priseksempel

Udvidet pakke, “Video på budget”

Video til brug på de sociale medier (Facebook, Youtube, Instagram og Linkedin) – Ideudvikling på storyboard – Videolængde ca. 2-3 minutter – 3 timer optagelse on location* – Musik – baggrundsmusik (royaltyfree musik) – Real lyd (mulighed for interview/enetale) – Redigering & klipning – Grafisk intro/outro logo/signatur, call to action – Links af video / 1 korrektur inden godkendelse – Færdig godkendt video sendes som Mp4 fil til kunden via WeeTransfer

Kr. 5000,- ekskl. moms

Valgfrie tilkøb: Eksempelvis, speak og undertekster. * Kørsel til og fra location. Grundprisen til og fra location er 50 km. Kørsel derudover koster kr. 5,- pr. km. fra Holbæk. Prisen forudsætter kunstneren stiller location til rådighed og “medvirkende” giver samtykke til at blive filmet.

Få indblik i flere af mine videos

Kreative videos til brug på de sociale medier som et kreativt og kraftfuld markedsføringsværktøj overfor din målgruppe.

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg vil gerne hjælpe og inspirere dig til at komme i gang med at fortælle verden hvem du er, med video. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min handbook “Video på budget”.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om nye produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.