Sådan får du sat skub i dine sociale medier

Skal jeg hjælpe dig?

Få mere ud af din tilstedeværelse på nettet

Nogle virksomheder har en “halvdød” virksomhedsside på Facebook. Eller måske en Instagram konto og en Linkedin, som der kun bliver postet på i ny og næ. De drømmer om at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet, men aner ikke hvordan. For mange føles det svært og enormt tidskrævende.

Måske genkender du det?

Du har fået tudet ørerne fulde af, hvor vigtigt det er at være tilstede “derude”. At du skal poste godt indhold, der bliver liket og delt ofte. Det føles rigtig frustrerende, for du aner ikke, hvad du skal poste, hvorfor og til hvem? Og inderst inde ved du godt, at du går glip af muligheder for udvikling af din business.

Det er sjovt at skabe visuelt digitalt indhold for FÅ RESSOURCER

En digital tilstedeværelse er et must i dag, men mange har svært ved at få det prioriteret. De har svært ved at finde ud af, hvad de skal fortælle. Heldigvis kommer nogle til mig for at få hjælp – for jeg KAN hjælpe. Faktisk hjælper jeg allerede en række store og små virksomheder med at gøre de digitale opdateringer til en spændende og sjov opgave internt i deres virksomhed.

Du kan afsætte færre ressourcer med mig om bord på projektet, fordi jeg med min solide grafiske erfaring og kommunikative forståelse kan producere visuelt indhold, filme og redigere video til dine digitale platforme uden de store ressourcer. Derudover låner du også min kreative hjerne – og idéer er der nok af.

”… En af mine kunder blev så begejstret for idéen om at give virksomhedens team et ansigt udadtil. Sammen planlagde vi at jeg skulle filme og fotografere i virksomheden sammen med alle medarbejderne – høj som lav. Vi ville vise alles funktioner og fortælle de gode historier, der ligger i at gå ”behind the scene” i virksomheder. Vise modtageren alt det arbejde, hver enkelt medarbejder gør hver dag for, at kunderne skal få det bedste. Det er med til at give virksomheden en unik branding på de sociale medier og det engagerer medarbejderne på en sjov måde og giver dem lyst til at bidrage med at synliggøre virksomheden ved at kommentere, bidrage og dele med alle deres venner og kontakter.”

Analysér om det virker!

Når jeg skal hjælpe en kunde med at få sat skub i deres synlighed på nettet, udarbejdes der en digital strategi som det første. Ordet Strategi lyder måske lidt langhåret. Du tænker måske ”er det virkelig nødvendigt?” – og ja, det er det. Vi gør jo ting af en årsag – vi har nogle resultater vi gerne vil opnå. Vi VIL vide, hvad vi gør og hvorfor.

Jeg samarbejder med en strategisk jonglør, Soflie Wille. Hun er digital ekspert og bidrager med alt sin ekspertviden omkring de forskellige platforme og ikke mindst med analysedelen. Hun er med til at sikre, at det vi fortæller, giver positive resultater. Hun analyserer på det vi gør – og på det, der ikke levede op til vores forventninger. Alt markedsføring er jo en test, og det fede ved at lave markedsføring digitalt er, at vi kan måle løbende og tilrette, så det virker! Altså kan du få et stærkt team af digital ekspertviden og solid visuel grafisk eksekvering.

Hvad er målet for DIN digitale strategi?

En digital strategi er en opskrift på, hvordan du som virksomhed bruger de sociale medier bedst muligt ud fra jeres ønsker og mål. Nogle virksomheder er meget bevidste om, hvad de vil opnå på hvilke platforme. Måske ønsker de mere trafik til deres site, sign ups til nyhedsbrev eller blot at styrke deres brands synlighed på nettet. Andre kender slet ikke mulighederne og potentialet i at skabe relationer på de sociale medier. Hvor omfangsrig en strategi skal være, handler om platforme, mål og om du er en lille eller stor virksomhed.

En fyldestgørende digital strategi kunne indeholde:

  • Definering af din virksomhed, identitet og kerneydelser
  • Målgruppeanalyse
  • Vurdering af optimale kanalvalg, nu og på sigt
  • Markedsbaseret strategiudvikling
  • Produkt- og markedsudviklingspotentiale
  • Visuel tone of voice / visuel eksekvering

Og ikke mindst eksempler på ideér, koncepter, muligheder og visuel brand eksekvering.

Sidder du og tænker – ”gad vide om jeg kan hjælpe en virksomhed som din med større synlighed på nettet?”, så er svaret et stort JA! Sofie og jeg vil elske at være med til at udvikle din business og åbne op for nye muligheder.

© 2019 - 2020 Bahne Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram