”ORIGINAL er til dig der har mistet din retning
og brug for at finde den igen”

Fra ide til ORIGINAL  KLIK HER

ORIGINAL -  fra idé til original produkt!

Drømmer du om at skabe et originalt kursus eller forløb. Har du længe tænkt at du gerne vil have et kursus som du ved at du har viden og kompetencerne til, men du ved ikke rigtig hvor du skal begynde? Måske har du tidligere forsøgt at lave et kursus der ikke rigtig gav salg og det har fået dig til at miste modet.

Dette forløb er til dig der savner kompetent rådgivning imens du udvikler dit signaturforløb.


Vi hjælper dig med udviklingen af din originale idé til trin for trin opbygning af indhold og markedsføringen.

Til dig der allerede har et koncept og en visuel historie – men er i tvivl om det står knivskarpt og afspejler det du sælger.

Original_team

Vi er Wille og Bahne. Tilsammen er vi to høj-energi mennesker, der hjælper store som små virksomheder med at arbejde passioneret, innovativt og idérigt. Vi holder foredrag og workshops, altid med udgangspunkt i at skubbe til gammel vanetænkning og inspirere til nytænkning.

Jeg tror at vi kommer længst når vi tør at udfordre normen og bryde rammerne - Carina

Carina Bahne er kreativ konceptudvikler, med virksomhederne der skaber konceptuelle visuelle løsninger og inspirerer til nytænkning i hverdagen med koncepter og produkter der kan hjælpe godt på vej. Sofie Wille er branding strateg og rådgiver personlige brands via Wille digital marketing. 

Et succesfuldt personligt brand afhænger altid af om du rent faktisk tør at blive personlig som brand - Sofie

Dette forløb kræver noget af dig.

Du vil blive udfordret og inviteret til nytænkning af dit brand og din forretningsmodel. Vi inviterer dig til at udforske nye muligheder, gå på opdagelse og tænke helt ud over kanten. Det kan føles grænseoverskridende, før det føles befriende. Men vi lover at det bliver sjovt og trygt imens. 

Vi går langt for at hjælpe dig

Vi er energiske og ivrige, og vi er begge drevet af at se resultater og udvikling. For at få mest ud af dette forløb er det en fordel at du er interesseret i at ruske op i status quo. Du skal ville noget andet og ønske at søge nye veje der fylder dig op. Hvis du har et ønske om at det, at have egen forretning skal være let, sjovt og fuld af leg så er du kommet til det rette sted. 

Bryd fri af vanetænkning og tage skridtet med det du mærker at du i virkeligheden brænder for.


Så er vi klar til at gribe dig. Hvis du vil noget nyt må du gøre noget nyt.  
Vi skaber rammerne for at få det til at ske. Er du klar til at tage første skridt, så begynder din rejse og nuppe din plads på original her.https://willedigitalmarketing.dk/online-kurser/original-forloeb/

KURSET ORIGINAL INDEHOLDER

FIND IND TIL ORIGINALEN

Hvad gør du bedre end andre? 
 Hvad gør dig helt original? Vi udfordrer dig på det du viser verden og mærke din passion og dit drive. Udgangspunktet for en meningsfuld og bæredygtig business er at vide hvad der driver dig. Vi vil have dig til at mærke din mening og din skaberkraft.

Det gør vi ved at spejle dig og det du sender ud i verden, og holde det op imod det du er passioneret omkring, og som får dig ud på kanten af stolen.

Vi arbejder kreativt med at tænke grænseløst og bryde rammerne for hvad man kan og må. Denne del handler om at gå på opdagelse i hvad du kan, hvordan du definerer dig selv og hvad der i sidste ende er din super power.

Du får hjælp til at opdage hvad du gør helt særligt, og hvad der føles meningsfuldt for dig. Når denne dag er slut har du fundet ind i det du er drevet af, du har mærket din kernefortælling, brudt rammerne for det der begrænser dig og mærket din skabertrang.

Du er klar til at udvikle dit originale produkt!

FORM ORIGINALEN

Hvordan former du din idé så den tolkes og modtages med åbne arme af din kernekunde? På dag to arbejder vi med at give dig et helt klart billede af hvilke muligheder du har for at forme din ide

Vi tegner et kort over medier og formater for dit originale produkt og forbinder punkterne på nye og spændende måder som vil give dig en markedsfordel. 

Vi øver din story telling og arbejder i dybden med hvordan du fanger din målgruppes opmærksomhed.

Vi giver dig alle redskaber til at udvikle, nytænke og forme din passion til et bæredygtigt forretningskoncept. 
Du får også træning i fortælleteknikker og øvelser der vil gøre dig tryg ved at træde frem i spotlyset med dit brand, din passion og alt det du er. 

Efter denne dag er du knivskarp på hvad du vil ud og fortælle til hvem - og hvordan!
Du ved også om du skal lave et webinar, en podcast, en gruppe på Facebook eller noget helt fjerde.

VIS ORIGINALEN

Hvordan får du andre til at mærke din passion og forstå hvordan du kan rykke dem? I sidste del får du hjælp til din marketing så du kan bære dit koncept ud i verden med succes.

Vi hjælper dig med at finde dine power ord, og blive synlig med dit brand og produkt.

Denne del bliver ultra hands on i forhold til din markedsføring og digtale synlighed. 

 i hjælper dig med præcis hvilke initiativer der vil optimere kunde og konverteringsraten hos dig. 

Du får hjælp til hvordan du måler på dine følgeres salgsparathed - så du fremover kan justere dit indhold til at øge dit salg mest effektivt. Vi øver speed dating i salgs small talk som du kan tage med videre på sociale medier som effektive indgangsvinkler til at skabe relationer.


Efter denne dag vil du have en klar plan for dit indhold på sociale medier og have helt tjek på hvordan du bliver synlig med dit originale produkt så du kan begynde en effektiv lancering som din målgruppe vil elske!

KURSUS PRIS: 22.000 eks. moms

Kurset afholdes d. 29., 20. og 21 maj. 2021 på Vilson Hotel og konferencecenter i Slagelse ( hvor du kan overnatte)
Kl. 09.00 - 13.00. Forplejning inkluderet i form af kaffe, the, frugt og vegetarisk frokost alle 3 dage.

TILMELD MIG NU
facebook-squareinstagram