Matcher din synlighed din faglighed?

Skal jeg hjælpe dig?

Uden dig ingen historie - idéer er der nok af

Du får "value-for-pengene"

Når du bliver kunde hos mig, vil du opleve, hvordan du kan markedsføre din business professionelt uden dyrt bagland i ryggen. Hvordan det er at arbejde sammen med en branddygtig Art Director, der matcher dem på de store reklamebureauer – men koster det halve.

Hos mig har du hovedrollen. Du vil opleve tryghed i at vide, at dine opgaver ikke bliver gjort til store, langhårede (og meget dyre) projekter, hvor du knap kan genkende dig selv. Du vil blive behandlet som en særlig V.I.P. kunde og blive mødt med engagement og drive hver gang du ringer med en ny udfordring – også de små. Du vil opleve at få inspiration til, hvordan du kan udvikle din business med idéer du ikke selv har fantasi til at finde på?

Det ville føles fedt, ikke?

Uoverskuelige udfordringer løses ukompliceret

Jeg samler på glade kunder, og har fornyligt hjulpet Dorte med at lave ”Støt Brysterne” kampagnen.

Dorte ønskede at få udviklet et visuelt koncept til kampagnen. Men havde kun navnet og ”sløjfen” at gøre godt med. Vi startede med en kort snak om hendes mål og ønsker hvorefter jeg hurtigt skabte nogle skitser på et univers. Ideskitserne ramte plet og blev udformet til annoncer, butiksmaterialer og indhold på facebook. Dorte er glad og lettet, og hendes bagland meget tilfredse med en kampagne der gør det den skal. Skaber opmærksomhed og salg – uden at have kostet en formue i ressourcer.

I efteråret kom Mette fra Glostup Park Hotel til mig og bad om hjælp. Hun er nu også en glad kunde, der ved hun altid kan låne min kreative hjerne – selv til små hurtige opgaver som en lille annonce eller et billede til facebook.

“… jeg ledte efter en, der kunne give vores grafiske identitet og materiale et tiltrængt løft.
Carina lytter til mine tanker og er supergod til at fange mine udfordringer og ikke mindst til at komme med ideer. Jeg er altid tryg ved at sende opgaver i hendes retning. Hun er hurtig, effektiv og kreativ.”

Mette Wolf – Salgs- og Marketingchef, Glostrup Park Hotel

Business fra Small til XL

Måske sidder du og tænker. Jeg skal jo ikke have lavet en landsdækkende kampagne, og jeg er heller ikke et stort hotel. Nej, måske ikke, men flere af mine kunder er gennem årene vokset sig større. Det samme er deres branding behov.

Kundernes synlighed matcher nu deres proffesionalisme. Deres visuelle storytelling hjælpe dem med at holde sig på sporet og fastholde en genkendelig på alle deres platforme. Det bliver så meget nemmere at skabe nye tiltag fordi deres visuelle grundfortælling er på plads.

© 2019 - 2021 Bahne Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram