”Vær ikke en dårlig kopi af andre
– vær en stærk version af DIG”

Mentorforløb og støtte  KLIK HER

Udlev dit potentiale, brænd igennem
og få hvad du drømmer om!

Det er tid til at handle på det du mærker... En drøm der spirer i mave, en uro om du gør det godt nok, en forvirring over hvor du skal starte med at forbedre, en frustration over du ikke tiltrække de kunder du drømmer om eller...

Som mentor bakker jeg dig 100% op i dine drømme, projekter og ideér. Jeg skubber (k)ærligt til dig, så du kommer ud over rampen og frem på scenen. Selvfølgelig med respekt for dig og din business.

Kan du genkende dette...

  • Du står du i stampe, trænger til nye øjne på din business eller ide, så du kan føle stolthed og mening igen.
  • Du føler dig lidt fortabt - savner sparring, så du kan følge en plan og ikke handle uden retning.
  • Du ønsker en inspirerende samtale med forslag til forbedringer i din visuelle historie så dit virksomhedsudtryk kan fremstå professionelt og afspejle dit budskab tydeligt med en rød tråd på alle dine platforme.
  • Du trænger til et (k)ærlig skub så du kan udnytte dit fulde potentiale, turde bruge video og gå live på sociale medier.
  • Du drømmer om at skille dig ud så du kan tiltrække dine drømmekunder.
  • Du savner ideer til nye udtryk i grafik og billeder der matcher dig og dit budskab. 
  • Du vil gøre din synlighed skarpere og align med dit life-purpose (dit why)
  • Du ønsker motivation til at udfordre “det kan jeg ikke”- grænseløs tænkning og “Alt er muligt"

Hjælp til at finde og udleve DIN genizone - skabe business der starter indefra DIG og tager udgangspunkt i dit liv.

Mentorforløb med vaskeægte engagement bag

Du låner mit drive, min kreative hjerne og min store erfaring/viden indenfor visuel kommunikation, branding og ide- og konceptudvikling. Ved du f.eks. hvad målgruppen tænker og siger om dig, når du ikke er tilstede? Forstår de hvad du sælger? Brander du dig stærkt og efterlader et aftryk så målgruppen husker dig, når de får brug for en som dig?

Min rådgivning er vaskeægte engagement i dig og din business så du kan skabe bæredygtig business, der gør dig glad hver dag. Du bestemmer selv hvor længe du har behov for min hjælp. Du vil opleve at få en støtte, en kreativ sparringspartner med evnen til at komme med de ideér du ikke selv kan finde på. 

 

Jeg er så klar til at gøre noget andet end jeg plejer

Din investering er 1.000 i timen eller 2.500,- for et mentorforløb på 3 samtaler pr. måned af 1 time. Klik på knappen nederst på siden, så kontakter jeg dig for en afklarende samtale. Eller Book en mentor time nu, hvis du er sikker på jeg er den mentor du har brug for. Book 1 mentortime her>


Alle kæmpestore urealistiske drømme starter i DIG
Din geni-zone er DIG!

Jeg har arbejdet med kreativitet hele mit liv – og elsker det! Jeg har et særligt talent for at finde de idéer og indgangsvinkler andre ikke kan få øje på. 

”Connect the dots” hvilke betyder at jeg lynhurtigt gør noget komplekst enkelt, 
Særlige koncepter og overraskende idéer er ”my kind of thing”!

Det har givet mig succes som kunstner, underviser, forfatter og ideudvikler – og bragt mig til tops i reklamebranchen som art director.

Jeg har drevet succesfuld virksomhed i mange år og brugt kreativitet og leg som et powerfuldt virkemiddel i ALLE aspekter af mit liv.

Jeg har altid næret og værnet om min inderste skaberild. Aldrig været bange for at træde ud på ukendt grund og være "anderledes". Du skal gøre det samme hvis du vil há adgang til oceaner af motivation, iderighed, livsglæde og kreativitet til at blive ved med at skabe autentisk indefra.

Du kan godt - vi gør det sammen. Det bliver AWESOME!

“Carina har en fantastisk power-energi, der smitter.  Hun emmer af “you can do it” – nej faktisk “WE can do it”. Hun er god til at udfordre på en god måde i stil med  “men hvad nu hvis du alligevel...”  
Heidi, buddy


“Carina er kreativ - i sin måde at tænke på og være i verden på, og det beundrer jeg hende for. Hun er opmærksom - jeg føler mig altid både set og prioriteret når jeg er sammen med hende. Hun er inspirerende både fordi hun ser verden fra nye vinkler, altid har et nyt perspektiv, men også fordi hun er positiv og nysgerrig og legende.”

Sofie Wille, willedigitalmarketing.dk

Du kommer længst hvis du tør udfordre normerne, 
bryde rammerne og handle på det du mærker! 

Det har jeg lært for længst.  Det virker ikke at overtænke alle beslutninger. At leve et autentisk liv og drive bæredygtig business skal starte indenfra. 

Er du lykkelig indeni kan du skabe fantastiske ting med den vildeste energi bag - er du det modsatte resulterer det i udeblevet succes.

Driv business indefra og ikke med hovedet

Slip kontrollen, hav tillid til livet vil dig det bedste hvis du er klar til at modtage.
Jeg har rejst verden rundt med min familie, smagt på livet som digital nomade på Bali - boet på Grønland, altid budt drømmene velkommen, været nysgerrig og brugt min fantasi.

Jeg er Kreativ Motivator, skrupskør og livsglad founder af bahnecreative og FamilieOptur. På mit cv står også søløvetræner i cirkus, kunstner, dykker og ildsjæl bag en succesfuld svømmeskole med en helt særligt unik og legende tilgang. Jeg er Mor til en fantastisk inspirator der hver dag lærer mig at leve livet for MAX udblæsning og ikke lade ydre omgivelser bestemme over mit liv.

Det skal være sjovt

Bryd ud af Hamsterhjulet og få en hverdag med plads til DIG, business og sjov!
Jeg hjælper selvstændige kvinder som dig til at leve et legende let liv gennem et kreativt mindset. 

Jeg lærer dig  at SE, MÆRKE, LEGE, VÆRE ÅBEN og tænke GRÆNSELØST – ALTID!

FÅ DIN EGEN MENTOR

KREATIV SPARING

Du låner min kreative hjerne, faglig ekspertise som designer, fotograf og ide- og konceptudvikler.

OPBAKNING

Du får opbakning til at stå frem på den store scene og ideér til hvordan – også selv om du er introvert.

POWERFULD STØTTE

Du får 1:1 sparing, støtte og motivation i det omfang dit behov og ønsker er. 

Mentortime online 1:1  1.000 eks. moms.

Jeg er klar til en snak.
Din investering er 1.000 i timen eller 2.500,- ved et mentorforløb på 3 samtaler pr. måned af 1 time. Skriv en mail med teksten "Jeg er klar til en snak" + dit telefonnummer, så kontakter jeg dig for en 30 min. afklarende samtale. Eller Book en mentor time nu, hvis du er sikker på jeg er den mentor du har brug for.

Book din afklarende samtale her 
facebook-squareinstagram