I en digital verden,
hvor alt strømlines,
er det kreativitet,
der skaber effekt

I en digital verden,
hvor alt strømlines,
er det kreativitet,
der skaber effekt

Vær mere modig og skil dig ud fra konkurrenterne

Du ved det godt. Det er de gode, skæve, sjove historier der bliver husket og fortalt igen og igen. Vi elsker når vi kan mærke folk, få en Sneak Peak i deres liv, opleve Behind the Scenes, få et godt grin og føle hvad de har på hjertet. Det samme gælder din virksomheds omdømme og produkter. Vi støtter virksomheder vi kan identificerer os med – dem der giver mening for os. Vi er fans af dem der kan hjælpe os med vores problem.

Derfor er det så vigtigt at din visuelle historie er i orden. Din målgruppe skal føle tilknytning til din virksomhed – de skal kunne mærke og genkende dig uanset, hvor de møder dig. Der skal være sammenhæng på alle dine platforme. Det er ikke gjort med en flot visuel identitet. Det handler en stærkere løsning, et koncept, en kampagne med en brand god ide. En ide der er opmærksomhedsskabende, overrasker og skiller dig ud blandt konkurrenterne.

Kort sagt visuel historie og identitet handler ikke kun om “farvelade”.
Der skal tænkes ud af boksen for at vække nysgerrighed blandt potentielle kunder. Med min solide baggrund som Art Director fra reklamebureau, er jeg på hjemmebane, når der skal arbejdes med ide- og konceptudvikling. Jeg kan finde de ideér du ikke selv har fantasi til at finde på. Min styrke er evnen til at se tingene lidt på hovedet og kreere kreative løsninger, der vækker din målgruppe og bliver husket.

Vær mere modig og skil dig ud fra konkurrenterne

Du ved det godt. Det er de gode, skæve, sjove historier der bliver husket og fortalt igen og igen. Vi elsker når vi kan mærke folk, få en Sneak Peak i deres liv, opleve Behind the Scenes, få et godt grin og føle hvad de har på hjertet. Det samme gælder din virksomheds omdømme og produkter. Vi støtter virksomheder vi kan identificerer os med, dem der giver mening for os. Vi er fans af dem der kan hjælpe os med vores problem.

Derfor er det så vigtigt at din visuelle historie er i orden. Din målgruppe skal føle tilknytning til din virksomhed – de skal kunne mærke og genkende dig uanset, hvor de møder dig. Der skal være sammenhæng på alle dine platforme. Det er ikke gjort med en flot visuel identitet. Det handler en stærkere løsning, et koncept, en kampagne med en brand god ide. En ide der er opmærksomhedsskabende, overrasker og skiller dig ud blandt konkurrenterne.

Kort sagt visuel historie og identitet handler ikke kun om “farvelade”. Der skal tænkes ud af boksen for at vække nysgerrighed blandt potentielle kunder. Med min solide baggrund som Art Director fra reklamebureau, er jeg på hjemmebane, når der skal arbejdes med ide- og konceptudvikling. Jeg kan finde de ideér du ikke selv har fantasi til at finde på. Min styrke er evnen til at se tingene lidt på hovedet og kreere kreative løsninger, der vækker din målgruppe og bliver husket.

Fra idé til færdige koncept…

Idegenerering er en spændende proces. Inden jeg kan præsentere dig for et helstøbt kampagne koncept
er der en del forarbejde og informationer jeg er nød til at kende, inden jeg kan sætte den kreative ramme.
Til dette bruger jeg min arbejdsmodel. Den er med til at sikre målrettet løsninger.

Oplev nogle af mine succes cases

Et udpluk af kreative cases der har skabt merværdi for mine kunder.
Løsninger der ikke kun er flotte på papiret, men fungerer i den “virkelige verden”

En halv times kaffemøde – starten på dit nye eventyr

Jeg vil så gerne høre din historie. Måske kan jeg hjælpe dig
med at styrke din visuelle historie og tiltrække flere kunder.
Lad os mødes til et uforpligtende kaffemøde – så kan du også
høre min historie, om at være modig og skille sig ud?

Ses vi?
Carina

 

En halv times kaffemøde – starten på dit nye eventyr

 

Jeg vil så gerne høre din historie. Måske kan jeg hjælpe dig
med at styrke din visuelle historie og tiltrække flere kunder.
Lad os mødes til et uforpligtende kaffemøde – så kan du også
høre min historie, om at være modig og skille sig ud?

Ses vi?
Carina