Fra ide til færdig kampagne – sådan foregår det hos bahnecreative

af bahnecreative30. oktober 2019

Jeres ide skal tiltrække kunder og sælge
Jeres interne salgsmøde er slut, stemningen er opløftet. Alle er gået fra mødet med armene oppe
og alle er enige om at lave et nyt salgs-tiltag for jeres produkt. 

I har lysten til at brande produktet med en ny ide, et budskab - en salgskampagne der sparker r…!
Og alle har høje forventninger til resultatet af sådan en kampagne.

…men spørgsmålene melder sig… 

Hvordan kan vi skabe opmærksomhed og salg hos modtageren? 
Hvordan skal det kreative visuelle univers se ud?
Skal vi lave online tiltag på de sociale medier?
Hvordan skaber vi en succesfuld kampagne for fair ressourcer.
Kan vi producere kampagnen inden deadline?

what to do? 

Visualisering af dine produkter og idéer
Heldigvis ved du, at det blot kræver et telefonopkald til din trofaste kreative sparringspartner. 
Et opkald, hvor du kan få afleveret jeres tanker, mål, budskab og produkt-tilbud for kampagnen.
Det giver dig ro i maven at vide, du blot kan ringe og sige, ”hej, vi to skal være kreative”. 
Vi tager en ukompliceret briefing over telefonen. Jeg stiller de nødvendige spørgsmål og svarene sætter den kreative ramme for opgaven. Når den kreative ramme er på plads, kan jeg begynde på selve ide- og konceptudviklingen for kampagnen, og du kan bruge din tid på dine andre arbejds-opgaver, alt imens din kampagne udvikles sideløbende af mig.  

Personligt opstartsmøde, kemi og tillid
Er samarbejdet mellem os helt nyt og er det uvant for dig at briefe eller igangsætte en større kampagne, vil et personligt opstartsmøde være at foretrække. Et godt samarbejde handler jo om kemi og ikke mindst om tillid til hinanden.
Skal jeg hjælpe en ny kunde som dig, vil jeg altid foretrække at møde dig personligt til et opstartsmøde i din virksomhed. Et opstartsmøde med mig er altid uden beregning og har også til formål at vi skal lære hinanden af kende.
Er vi et match
, der kan styrke din business? 

Sjælen i din business skal matche din visuelle historie
Før jeg møder dig, har jeg researchet på jeres nuværende visuelle historie, jeres website og online tilstedeværelse. Skal jeg styrke din business og budskaber visuelt skal “den visuelle historie” matche din business dna. Der skal helst være en rød tråd mellem tingene.
I det øjeblik, jeg træder ind i din virksomhed, vil jeg danne mig indtryk, jeg også kan bruge i den kreative proces. Det kan være ting som skiltningen, jeres tryksager, indretningen, kommunikationsformen, jeres varme og gæstfrihed eller jeres professionalisme og business approach. Jo flere indtryk og jo bedre vi kender hinanden, jo hurtigere fanger jeg jeres dna, overordnet behov og ønsker.  

Brainstorm skaber fundamentet og ideérne
Et personligt opstartsmøde er også en slags fælles brainstorm. Sammen klarlægger vi, hvor du ønsker at styrke din visuelle synlighed. Derudover skal jeg lære lidt om din målgruppe, marked og branche. Vi skal tale om din udfordringer, budskab og målsætning og selvfølgelig fastlægge dine ressoucer og budget.
Et godt opstartsmøde og forarbejde giver en kreativ ramme - et fundament jeg kan arbejde ud fra
, når jeg skal skabe den bærende kampagne ide og udvikle den visuelle historie - det kreative koncept. 

Første skitser af ide og koncept
Når den kreative ramme for opgaven er sat, kan jeg begynde at ideudvikle. Nu skabes den visuelle historie. Den indeholder farver, tekster, grafik, ide og billeder. Det tager mig typisk 2 uger at skabe et kreativt oplæg - en planche der viser dine elementer, ide og retning for kampagnen.
Når vi er enige om kampagne ide- og koncept, foretager jeg eventuelle tilretninger, hvorefter selve færdiggørelsen og eksekveringen kan gå i gang. 

Eksekvering og leverandør hjælp on- og offline
Med eksekvering mener jeg færdigt produkt. Jeg leverer trykklare pdf filer til trykkeriet og online grafikker klar til upload på de sociale medier. Jeg kan hjælpe jer ved at have leverandør kontakten til div. on- og offline producenter, trykkerier og øvrige. På den måde undgår du misforståelser og kryptiske mails frem og tilbage, der spilder din tid og ikke giver mening fordi du ikke den faglige- eller tekniske viden der skal til for at leverer til den grafiske branche eller ved online tilstedeværelse på de sociale medier. 

 Feedback er guld værd for dig og mig
Der findes ikke noget bedre end glade kunder. Både du og jeg samler på dem, ikke?
Det er en kæmpe tilfredsstillelse at udarbejde en succesfuld kampagne. En kampagne, der giver dig positiv feedback internt i virksomheden og genererer aktivitet og salg eksternt.
Lige så positiv en oplevelse er det for mig at få feedback på resultatet, modtagelsen hos målgruppen og på vores samarbejde.  Det giver mig erfaring, drive og lysten til at udvikle endnu flere succesfulde opgaver for jer. 

Blev du inspireret af mit indlæg? Og har du lyst til at dele det med andre, please do!
Kommenter eller skriv til mig anytime, tak 🙂

© 2019 - 2023 Bahne Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram