For udfordring til idé og færdig koncept

Skal jeg hjælpe dig?

Kreative løsninger kræver et godt fundament

Jo stærkere synlig positionering du har – jo mere troværdighed kan du opnå hos kunderne og jo højere priser kan du tage for din ydelse og produkter.

Professionel synlighed kan give din business høj status hos modtageren. Men det er vigtigt at dine visuelle budskaber er gennemtænkte og målrettet til netop din målgruppe og det marked du befinder dig på. Hvad kan du hjælpe med? Barriere og sandheder. Hvorfor skal kunderne vælge dig? Hvordan skiller du dig ud på markedet? Osv. Altså der er række faser, der skal afklares og undersøges for at kunne fastsætte den kreative ramme up front. Og den kreative ramme er super vigtigt. Den er fundament for at jeg kan skabe kreative løsninger, der styrker din business, skiller dig ud blandt konkurrenterne og tiltrækker nye kunder. Til dette har jeg udviklet min egen arbejdsmodel, ”Stand Out ModelTM”. Den hjælper mig til at jeg får stillet de rigtige spørgsmål til dig og sikre du får en løsning der virker!

Den kreative ramme først – så resultatet

Det er ikke alle opgaver der starter ved første fase, ”Symptom”. Måske har du styr på den scene/det marked, du befinder dig på, og ved hvordan vi skal kommunikerer til din målgruppe. Måske har du allerede en flot gennemarbejdet visuel identitet. Så er det klart, at vi kan springe direkte over til fase 4, som er ”Set up”. Her definerer vi hvilke kommunikationskanaler skal vi bruge, hvor skal konceptet implementeres, hvordan matcher vi dit budskab med din eksisterende visuelle identitet osv. Når den kreative ramme er sat kan jeg gå igang med selve transformationen, udvikingsfasen, der hvor jeg bringe din visuelle story til live. Det er klart jo mere know how jeg har om din business og jo mere vi to kender hinanden – jo færre spørgsmål til opgaverne.

© 2019 - 2021 Bahne Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram