Styrk din business med kreative idéer du ikke selv kan finde på

 

Styrk din business
med kreative idéer du
ikke selv kan finde på

Lån en bid af min kreative hjerne? – idéer er der nok af.

Jeg har erfaret, at min evne til at kunne tænke skævt og innovativt ikke er en ordinær hyldevare. Jeg oplever gang på gang, at kunderne imponeres over, hvordan jeg kan se og løse deres udfordringer fra en helt ny vinkel. Grunden er, at jeg har marketing forståelse,  kan tænke kreativt og grænseløst. Jeg stoppes ikke af ”det har vi aldrig gjort”, ”det kan man da ikke”, ”vi plejer at” og andre barrierer.

Så skal vi to puste nyt liv i din business, er du nødt til at være open minded og modig. Jeg vil til gengæld love at være dedikeret, bundærlig og ligetil. Jeg skal fortælle dig en historie om at være modig og turde skille sig ud. At tage en udfordring op og lykkedes.

… En dag ringede telefonen. Det var søløvetræneren Abbie fra Cirkus Arena. Hun fortalte, at hun nu var frisk på min idé om, at jeg skulle svømme med hendes søløver i det iskolde udendørs bassin. Hun sagde også: “Ingen har nogensinde svømmet med vores søløver, da de er jo ikke helt ufarlige. Ved du, de har samme tandsæt som en løve?” Gisp! Beslutningen blev taget. I en længere periode arbejdede jeg i Cirkusland flere gange om ugen. Det krævede en hel del tålmodighed, og kostede også et gigantisk søløvenap i den ene balle. Av! Dagen kom, hvor jeg hoppede i bassinet, iført en våddragt. Jeg svømmede og dykkede side om side med den store hansøløve Oskar på hele 300 kg. Den ene søløve, Luna provokerede mig ved at svømme hurtigt mod mig, med åbent gab – så jeg kunne se de store løvetænder for fuld udblæsning. Det var en “nærdøds” oplevelse! En dag spurgte Abbie, om jeg kunne deltage i søløveshowet som “hende der svømmede med søløverne”. Jeg sagde ja! Det blev til en hel efterårsferie med søløveshows. En sjov og helt igennem vanvittig og anderledes efterårsferie.

Jeg deler denne historie med dig… for at inspirere dig til at se, hvor vigtigt en kreativ visuel storytelling er i din business. Kunderne skal kunne huske dig. Der er andre i din branche, men ingen som dig. Du servicere dine kunder og gør en forskel for kunderne på DIN måde. Jeg er sikker på at du vil huske mig for ”hende med søløverne” eller endnu bedre hende den kreative, der tør tage en udfordring og derfor også kan udfordre dig med løsninger der ikke er set hundrede gange før.

Jeg vil opfordre dig til at træde ud af din komfortzone og finde modet til at skille dig ud i din branche.
Sig ikke til dig selv, at noget ikke kan lade sig gøre. At det er for crazy umuligt. Tænk grænseløst som Pipi, “det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”! Alt er muligt, hvis man tør og vil!

Video

Job og uddannelse          

20 år + erfaring som Art director/Grafisk designer,
på reklame-bureauer, mediehuse og grafiske virksomheder.

Bacheloruddannelse i grafisk kommunikation og design,
Den Grafiske Højskole / Reklametegner uddannelsen, reklamebureau.

Job og uddannelse 

20 år + erfaring som Art director/Grafisk designer,
på reklame-bureauer, mediehuse og grafiske virksomheder. Bacheloruddannelse i grafisk kommunikation og design, Den Grafiske Højskole / Reklametegner uddannelsen, reklamebureau.

Crazy People do ordinary things!

Jeg er crazy kreativ, eventyrer, voksent legebarn på riverrafting i de Østriske alper.
Søløvetræner, CMAS** dykker, vragdyk, kold- og varmvandsdyk.
Fantasifuld, fotoentusiast og naturelsker.
Familiemenneske, handywomen, mor og sprudlende livsnyder.

Crazy People do ordinary things!

jeg er crazy kreativ, eventyrer, voksent legebarn på riverrafting i de Østriske alper. Søløvetræner, CMAS** dykker, vragdyk, kold- og varmvandsdyk.
Fantasifuld, fotoentusiast og naturelsker.
Familiemenneske, handywomen, mor og sprudlende livsnyder.


Skal jeg hjælpe med at positionere dig stærkere?

Forkæl din business med en bæredygtig og kreativ sparingspartner, der sikre dig konstant fremgang og konkurrencedygtighed på markedet.

Jeg kan hjælpe dig med at få en professionel synlighed blandt konkurrenterne.
En ensartet genkendelighed på alle dine platforme – et design, der viser, at din business er
seriøs og dine produkter kvalitet. Med mig ved din side, vil du få tryghed i, at altid være
gearet til de markedsførings-udfordringer der dukker op i takt med din business udvikling.

 Book en uforpligtende samtale i min kalender her >

 

Forkæl din business med en bæredygtig og kreativ sparingspartner, der sikre dig konstant fremgang og konkurrence- dygtighed på markedet.

Jeg kan hjælpe dig med at få en professionel synlighed blandt kon- kurrenterne. En ensartet genkendelighed på alle dine platforme – et design, der viser, at din business er seriøs og dine produkter kvalitet. Med mig ved din side, vil du få tryghed i, at altid være gearet til de markedsføringsudfordringer der dukker op i takt med din business udvikling.