Styrk din busi­ness med krea­tive idéer du ikke selv kan finde på
Skal jeg hjælpe dig?Se video eksempel på kreativ visuel storytelling. >

Lån en bid af min kreative hjerne? – idéer er der nok af

Jeg har erfaret, at min evne til at kunne tænke skævt og innovativt ikke er en ordinær hyldevare. Jeg oplever gang på gang, at kunderne imponeres over, hvordan jeg kan se og løse deres udfordringer fra en helt ny vinkel. Grunden er, at jeg har marketing forståelse, kan tænke kreativt og grænseløst. Jeg stoppes ikke af ”det har vi aldrig gjort”, ”det kan man da ikke”, ”vi plejer at” og andre barrierer.

Så skal vi to puste nyt liv i din business, er du nødt til at være open minded og modig. Jeg vil til gengæld love at være dedikeret, bundærlig og ligetil. Jeg skal fortælle dig en historie om at være modig og turde skille sig ud. At tage en udfordring op og lykkedes.

… En dag ringede telefonen. Det var søløvetræneren Abbie fra Cirkus Arena. Hun fortalte, at hun nu var frisk på min idé om, at jeg skulle svømme med hendes søløver i det iskolde udendørs bassin. Hun sagde også: “Ingen har nogensinde svømmet med vores søløver, da de er jo ikke helt ufarlige. Ved du, de har samme tandsæt som en løve?” Gisp! Beslutningen blev taget. I en længere periode arbejdede jeg i Cirkusland flere gange om ugen. Det krævede en hel del tålmodighed, og kostede også et gigantisk søløvenap i den ene balle. Av! Dagen kom, hvor jeg hoppede i bassinet, iført en våddragt. Jeg svømmede og dykkede side om side med den store hansøløve Oskar på hele 300 kg. Den ene søløve, Luna provokerede mig ved at svømme hurtigt mod mig, med åbent gab – så jeg kunne se de store løvetænder for fuld udblæsning. Det var en “nærdøds” oplevelse! En dag spurgte Abbie, om jeg kunne deltage i søløveshowet som “hende der svømmede med søløverne”. Jeg sagde ja! Det blev til en hel efterårsferie med søløveshows. En sjov og helt igennem vanvittig og anderledes efterårsferie.

Jeg deler denne historie med dig… for at inspirere dig til at se, hvor vigtigt en kreativ visuel storytelling er i din business. Kunderne skal kunne huske dig. Der er andre i din branche, men ingen som dig. Du servicere dine kunder og gør en forskel for kunderne på DIN måde. Jeg er sikker på at du vil huske mig for ”hende med søløverne” eller endnu bedre hende den kreative, der tør tage en udfordring og derfor også kan udfordre dig med løsninger der ikke er set hundrede gange før.

Jeg vil opfordre dig til at træde ud af din komfortzone og finde modet til at skille dig ud i din branche.

Sig ikke til dig selv, at noget ikke kan lade sig gøre. At det er for crazy umuligt. Tænk grænseløst som Pipi, “det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”! Alt er muligt, hvis man tør og vil!

Job og uddannelse

20 år + erfaring som Art director/Grafisk designer, på reklame-bureauer, mediehuse og grafiske virksomheder.

Bacheloruddannelse i grafisk kommunikation og design, Den Grafiske Højskole / Reklametegner uddannelsen, reklamebureau.

Kreativ visuel historie/ Roskilde Tekniske skole, Landmandsuddannelsen teaser

Crazy People do ordinary things!

Jeg er crazy kreativ, eventyrer, voksent legebarn på riverrafting i de Østriske alper.
Søløvetræner, CMAS** dykker, vragdyk, kold- og varmvandsdyk.
Fantasifuld, fotoentusiast og naturelsker.
Familiemenneske, handywomen, mor og sprudlende livsnyder.

© 2019 - 2021 Bahne Creative
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram