Skab dig – gør noget 
andet end du plejer!

Vejen til ideér, flow og rigdom  KLIK HER

Forstå at du med et kreativt mindset
kan skabe alt det du drømmer om

AWESOME er for dig der er klar på transformation fra knoklende zombie mindset* til en sprudlende dig.
Oplev hvordan alt er muligt med grænseløs tænkning. Hvordan livet bliver legende med et kreativt mindset når vi sender "plejer" til de evige jagtmarker.

Du skal gøre noget andet end du plejer. Det handler om at genfinde din skaberild og få øjnene op for verden omkring dig - mærke hvad du for alvor er drevet af og opleve hvordan du kan skabe dit drømmeliv - og en business der ER dig – hvis du tør! 
Oplev at få sparket liv i kludene, træde ud af din skal og slippe "Hvad mon folk tænker".

Jeg kender alt for godt følelsen af at ”gå død” i såvel det indre som det ydre. At være fastlåst i egen historie og i en business der ikke får din inderste sjæl til at brænde og dit legebarn til at slå flik flak.

Jeg har selv gået vejen fra at tro jeg kunne knokle og tænke mig til resultater. Følte jeg var nødt til at holde krampagtig fast i min "gamle historie", drænende relationer og opgaver, til at leve et AWESOME liv og drive business der idag er min vildeste passion og nærer min skaberild hver dag.

Jeg har lært at det skal føles sjovt, og legende let at leve og drive business.

Jeg lærte også noget andet vigtigt undervejs…
Mærker du en forandring ulme i maven – skal du handle på den.

 

* Zombie mindset: Symbolik på at du er mere død end levende, ikke kan MÆRKE dig selv og har glemt hvad du elsker ALLERMEST.

Jeg er Kreativ Motivator og hjælper kvinder med at genfinde deres skaberild – troen på alt er muligt og evne at tænke grænseløst. Jeg har arbejdet med kreativitet hele mit liv – og elsker det!
Jeg har talent for at finde de idéer og skøre indgangsvinkler andre ikke kan få øje på. Det har blandt andet bragt mig til tops i reklamebranchen.

At leve ud fra et kreativt mindset er powerfuldt. Det handler om at turde skille sig ud, være first-mover, stå stærkt i dig selv og leve livet for MAX udblæsning. Det er en livsgivende måde at anskue alle aspekter i livet på. Jeg opfordrer dig til at byde drømmene velkommen, været nysgerrig og tænke grænseløst.

Carina Bahne, Kreativ Motivator og forfatter

“Carina er en af de mest kreative og nyskabende personer jeg har mødt. Jeg er vild med din passion om at bringe glæden og legen ind i familien.” Peter Hald, Hypnotisør og Business Mentor

 

AWESOME er for dig der vil bruge din power bevidst, motiveres til at handle på dine drømme og opleve at få oceaner af idéer i din business og glæde i dit liv.

AWESOME er til dig der vil lære at stå forrest i bussen med så meget power at alle kan mærke dig.

Til dig der krampagtigt forsøger at skabe resultater ud fra et kreativt mindset, men mislykkedes fordi du ikke kan mærke dit "why" og ikke tør skille dig ud.

AWESOME er super aktuelt for dig hvis du mærker noget er OFF! Din skaberild er brændt ud, du higer i stedet for at tiltrække.

AWESOME er et kreativt online forløb der handler om at gå fra farveløs til fyrværkeri, fra hvisken til shoutout, fra logik til fantasi, fra at nøjes til at byde ALT crazy velkommen. AWESOME giver plads til dig og dine drømmme. Plads til at genoplive din indre skaberild og lokke dit indre legebarn frem fra gemmerne. AWESOME er motivation til DIG der er klar til at invitere alt fantastisk ind i alle aspekter af dit liv... istedet for at leve på tomme drømme og nøjes med at gemme dig i kulissen. 

Du trænger til en giga hjælpende hånd fra en kreativ motivator med en overflod af power, et (k)ærligt spark i måsen og en krøllet kreativ hjerne og stort hjerte at gi af.

Hvis du ønsker at skabe ud fra et autentisk sted i dig med overflod af energi.

Hvis du vil opleve følelsen af rigdom i dit liv, opleve at være i flow og drive business af lyst og passion – ikke af nød.

“Carina er kreativ - i din måde at tænke på og være i verden på, og det beundrer jeg hende for. Hun er opmærksom - jeg føler mig altid både set og prioriteret når jeg er sammen med hende. Hun er inspirerende både fordi hun ser verden fra nye vinkler, altid har et nyt perspektiv, men også fordi hun er positiv og nysgerrig og legende." Sofie Wille, willedigitalmarketing.dk

 

Fra hvisken til Shoutout!

For at skabe fantastiske resultater skal du starte med DIG!
Genfind din inderste skaberild - en uendelig kilde af kreativitet. Få gang i fantasien, spontaniteten, legen og iderigdommen. Oplev hvordan din passion og dine inderste drømme skabes gennem et kreativt mindste med lov til STORE drømme.

Lev dit liv MAX med et kreativ mindset
Se, mærk, leg, vær åben og tænk grænseløst...

Kort sagt... Vind din kreative power tilbage og lev et legende liv.

KURSET AWESOME INDEHOLDER

LYDFILER

Motiverende kreative lydfiler til download og evigt eje. 

PLAYSHEETS

Kreative øvelser til reflektion - frøet til forandring og handling.

OPBAKNING

Q&A ”kreativ sparing” i Zoom møde. Fælleskab i lukket Facebook gruppe

KURSUS PRIS: 4.590 eks. moms

De første 5. pladser får BONUS. En time 1:1 kreativ mentoring med mig.
Skriv til mig for holdstart. Der er begrænset pladser!

Betaling: Der er mulighed for 3 rater á 1.530,- eks-moms.

TILMELD MIG NU
facebook-squareinstagram